Kommission knap harmonikaer

Harmonikaer som sælges I kommission for klient. Alle harmonikaer er serviceret på eget værksted og sælges derfor med 1 års garanti samt 1 års ombytningsret. Kontantpris uden byttevarer. Har du en harmonika som du gerne vil have solgt, kan du blot kontakte os, og vi vil forsøge at sælge den i kommission efter nærmere aftale.

svedano / Bugari Cassotto.

Super lækker cassottoharmonika med en blød og behagelig klang.  Særdeles velholdt og tip-top i orden.  Skal prøves.

Pris: Kr. 16,500.00

Læs mere »

Bugari Champion Cassotto King Size Converter.

Rigtig lækker cassottoharmonika med converter, så man både kan spille standard- og melodibas.  Meget blød og fyldig klang samt lille luftforbrug.  Et virkeligt kvalitetsinstrument for den kræsne bruger.   Særdeles velholdt.  Nypris for tilsvarende i dag over kr. 100.000,-.  Skal prøves.

Pris: Kr. 18,500.00

Læs mere »

Excelsior 610 m. midi

Rigtig lækker harmonika med håndslebne stemmer og en blød og varm klang med en fantastisk flot musette. Midi med indbyggede lyde så man blot behøver en forstærker for at kunne spille.

Er for år tilbage blevet totalt renoveret på fabrikken i Italien. Skal prøves.

Pris: Kr. 20,000.00

Læs mere »

Bugari champion cassotto

Super lækker, let, handy og letspillet harmonika med en rigtig flot casottoklang.  Kun ganske få måneder gammel .  Nypris 67.900,-.  100% som ny.  Skal prøves.

Pris: Kr. 32,500.00

Læs mere »

Borsini Vienna K9

Super lækker, kompagt og letspillet cassottoharmonika med midi og mikrofoner.  100% ny – er aldrig brugt.  Sælges for kunde grundet emigration.  Nypris ca. kr. 110.000,-.  Skal prøves.

 

Pris: Kr. 65,000.00

Læs mere »