Orla el-orgler

Orla el-orgler

Odense Harmonika Center har forhandling af Orla el-orgler. Kendt for deres flotte og bløde orgelstemmer, samt en let og logisk betjening. El-orgler har i de senere år desværre ikke haft den store udbredelse herhjemme, men i mange andre dele af verden er de stadig uhyre populære og meget solgt, da det jo samtidigt er et rigtig flot møbel med en stor og varm lyd.

Sælges med 2 års garanti.

Orla Home Organ Sport 3

Et super lækkert transportabelt el-orgel/keyboard med 61 anslagsfølsomme tangenter og fantastisk flotte orgelstemmer med drawbars, så man selv kan indstille sin personlige orgelklang. 405 orkesterlyde samt 106 super styles i 3 variationer. USB-stik m.m. samt et helt ”home-recording” studie. Simpelthen det ultimative transpotable el-orgel/keyboard, som samtidigt er uhyre let at betjene. Kan leveres med stativ og pedalspil i samme design. Kontakt for yderligere information.

Pris: Kr. 42,750.00

Læs mere »

Orla Home Organ Modena

Simpelthen det ultimative kino-orgel med alt i orgelstemmer med drawbars og en helt fantastisk flot orgelklang. 2×61 anslagsfølsomme tangenter  samt pedalspil.  Simpelthen alt i orkesterlyde og styles, som vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne musiker, og samtidig uhyre betjeningsvenligt.  USB-stik m.m. samt div. tilslutninger og et helt ”home-recording” studie.  120w forstærker/højtaleranlæg med en helt forrygende klang.  113x54x90 cm. Kontakt for yderligere information.

Pris: Kr. 78,750.00

Læs mere »